29. јуна отварање „Дино парка“ на Златибору

0 197

Церемонија отварања највећег забавно авантуристичког парка у Србији и овом делу Европе одржаће се у четвртак, 29. јуна са почетком у 12 часова. Својим посетиоцима Дино парк нуди широк спектар едукативног, културног и забавног садржаја а 24 изузетно верне реплике диносауруса из ере Мезозоика, свакако су заштитни знак парка.

Дино Парк Златибор насловна

Авантура парк је право место за сваког ко жуди за узбуђењем а зип лајн, вештачка стена, квадови, paintball и RC аутомобили стаза за вожњу ролера, стреличарство нуде незаборавну авантури сваком посетиоцу. 6Д биоскоп, ископавање скелета диносауруса и бина за представе само су део едукативног садржаја парка.

Дино село представља  место где се клинци и клинцезе могу слободно играти, док њихови родитељи безбрижно проводе време у ресторану поред језера, који поред богате гастрономске понуде хране и пића нуди и уживање у играма као што су билијар, стони фудбал и пикадо.

Неизоставни део парка је мини зоо врт са понудом разноликих животиња међу којима су и понији за јахање. Сваки садржај понаособ представља једну плочицу предивног мозаика Дино парка.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена