23. ДРИНСКА РЕГАТА: Селаковић отвара спуст, Јоксимовић плови Дрином

0 626

Министар правде у Влади Републике Србије, Никола Селаковић, сутра ће у Перућцу званично отворити спуст на 23. Дринској регати. У 11 часова Дрином ће запловити стотине пловила на највећој регати у Југоисточној Европи.

23. ДРИНСКА РЕГАТА

Манифестација Дринска регата траје већ три дана а најважнији део, велики спуст Дрином, креће сутра од Перућца и плови до Рогачице. Поред Селаковића који ће званично најавити полазак плутајућег карневала Дрином на регати ће бити и бројни други министри из Владе Републике Србије, други државни функционери, гости из Словеније као и многе јавне личности које су најавиле долазак. Очекује се да на спусту учествује и Жељко Јоксимовић који вечерас од 22 часа има велики концерт на обали Дрине у Бајиној Башти.

У оквиру 23. Дринске концерт синоћ је у Спорском цетру „Браћа Милутиновић“ оджан велики концерт Саша Матића. Пред више од 5 000 посетилаца Матић је направио вече за памћење а сав приход од концерта је намењен за лечење Деспота Лазића, дечака из Бајине Баште који болује од тешке ретке болести.

Током јучерашњег дана такмичење у припремању рибље чорбе је привукло стотине учесника у прелепом амбијенту поред најкраће реке у Европи – речице Врело у Перућцу. Увертира пред вечерашњи концерт Жељка Јоксимовића су егзибициони скокови са моста у Дрину који почињу у 17 часова.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена