Још један успешан викенд за КК „Омладинац“

0 787

Омладинац РашкаУ суботу, 07.05. одржан је турнир у каратеу Трофеј Рашке, који је уједно био и контролни меч између репрезентација КС Београда и КС уже Србије. Турнир је окупио преко 450 такмичара из 30 клубова. КК „Омладинац“ је имао с представника у репрезентацији уже Србије, Јована Његића и Ђорђа Радованановића. Оба такмичара су остварила победе у својим мечевима и на тај начин оправдали позив. Меч је иначе провера пред Европско регионално првенство које се одржава почетком јуна.

На истом турниру у појединачној конкуренцији Јован Његић освојио је златну медаљу и проглашен је за најуспешнијег такмичара. Ђорђе Радовановић освојио је 3. место и бронзану медаљу.

У недељу 8. маја на Златибору је одржан турнир Чигота опен уз учешће 200 такмичара из 25 клубова. „Омладинац“ је на овом турниру учествовао са 16 представника и остварени су запажени резултати.

Омладинац Златибор

Златне медаље освојили су Јелена Богдановић, Јован Његић, Марија Ковачевић и Јулијана Вилотијевић. Сребром су се окитили Никола Нешковић, Анђела Ивановић, Кристина Петковић и Јана Печеница, док су бронзане медаље узели Јана Павловић, Александра Петровић, Огњен Печеница, Сара Радовановић и Анастасија Ивановић.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена