ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ: Преко милион динара од концерта Саше Матића

0 694

Бајинобаштани и гости Бајине Баште су још једном показали хуманост на делу када су у четвртак у огромном броју  дошли на хуманитарни концерт у оквиру 23. Дринске регате на коме је наступао Саша Матић. Концерт је одржан у организацији Oпштине Бајина Башта а на иницијативу председника општине Радомира Филиповића  да се уместо уличног карневала одржи хуманитарни концерт.

Саша Матић концерт ББ

Према речима Јована Ђурића, директора Установе Kултура, велику захвалност пре свега дугују  Марку Максимовићу,  нашем суграђанину, иначе менаџеру Саше Матића који је прихватио идеју и довео Сашу Матића који је приредио вече за памћење.

 –Прикупљено је укупно милион и двадесет хиљада динара. За малог Деспота је од Саше Матића и његовог менаџера издвојено 220 хиљада динара, док је остатак новца од 800 хиљада динара, подељено по пола, односно на два дела по 400 хиљада колико је још припало Деспоту и нашој суграђанки којој желимо да помогнемо,  за коју смо такође  издвојили 400 хиљада динара, а која болује од канцера  и којој је новац неопходан у даљем лечењу, – истакао је Јован Ђурић који се такође захвлио и волонтерима Црвеног крста који су стајали на три пункта на којима су се налазиле по четири кутије и који су посао одрадили на најбољи могући начин.  Ђурић се истовремено  захвалио  и фирми Стејџ Систем која је за то вече бесплатно омогућила бину и озвучење.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена