ОК ТАРА: Школа пливања за све играчице

0 606

Одбојкашки клуб Тара за своје играчице организује бесплатну школу пливања у базену у Ужицу. Прва група деце почиње обуку у суботу 19. новембра и имаће десет часова у школи пливања. Ово је до сада једини клуб из Бајине Баште који је овако нешто приредио својим члановима ,а како смо сазнали од председника клуба Михаило Јевтића није и једина акција која је у току.

ОК ТАРА

„Желимо да нашим играчицама пружимо више, чак и од својих могућности, јер оне то заслужују. Годинама уназад причам да наш клуб није организован само да би се деци наплаћивала чланарина, већ их учимо да буду добри и способни људи. До Ужица превозимо се нашим комби возилом, а на базену часове пливања воде спасиоци са сертификатом и дипломама. Циљ нам је да до краја године сва деца у клубу науче да пливају, пре свега због животних вештина а затим и здравља. Одмах после ове групе почиње и друга група са обуком . Клуб ће до краја месеца завршити и хуманитарну акцију коју смо покренули са нашим пријатељима из ОК Будућност  из Ариља у којој смо једној дивној девојчици Хајруши из Сјенице којој је изгорела кућа купили преко потребан намештаја и школски прибор. Ариљци су били још вреднији и већ су јој купили и испоручили веш машину. То су праве вредности којима ми учимо наше одбојкашице. То су праве српкиње на којима ће почивати будућност Бајине Баште и Србије.“ – изјавио је Михаило Јевтић председник клуба за Дрина Инфо.

У недељу од 15.30 сениорска екипа у градској хали игра првенствену утакмицу против екипе Бамби Волеј из Пријепоља а из ОК Тара позивају публику да дође и да их подржи у што већем броју.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена