Четворо каратиста Омладинца се квалификовало за Првенство Србије

0 123

Протеклог викенда у Чачку је одржано је Првенство уже Србије у каратеу за узрасне категорије кадета, јуниора и млађих сениора. На такмичењу је учешће узело 50 клубова са 380 такмичара. Четворо такмичара КК „Омладинац“ из Бајине Баште резултатима на овом турниру се квалификовало за Првенство Србије које се следећег викенда одржава у Београду.

КАРАТЕ САВЕЗ УЖЕ СРБИЈЕ

Јован Његић је наставио са одличним резултатима и освојио је још једну златну медаљу у Чачку. Он је наступао у борбама у категорији јуниора -76 кг. Ђорђе Радовановић је код јуниора у категорији +76 килограма освојио бронзану медаљу. На првенство Србије се пласирао и Стефан  Благојевић. Екипа Омладинца у борбама у категорији јуниора (Његић, Радовановић и Благојевић) освојила је бронзану медаљу и такмичиће се на Првенсту Србије. Запажен резултат на овом такмичењу остварио је и Бранко Радичевић који се такмичио у категорији кадета – 52 килограма.

Омладинац Рашка

У наредном периоду каратисте Омладинца очекују најважнија такмичења која представљају и круну ове сезоне. Следећи викенд је Првенство Србије за кадете, јуниоре и млађе сениоре у Београду а после тога и велики интернационални турнир у Трбовљу у Словенији. Седам дана после тога очекује их Балканско првенство које се одржава у Сарајеву.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена