Ужичанка Анђелија Рогић нова мис Србије

0 715

Анђелија Рогић (22) студенткиња из Ужица је победница јубиларног 20. избора за мис Србије, а за ову ласкаву титулу  се борило симболично баш 20 лепотица из разних крајева наше земље.

Избор за мис Србије 2016

– Почаствована сам што сам баш ја нова мис Србије. То је велика улога и велика одговорност и потрудићу се да је оправдам у будућем периоду. Трудићу се да што висе промовишем себе, свој град и компанију. Мислим да сам победила због вере у успех и због дивине енергије у студију која је владала – казала нам је Анђелија из Ужица, студенткиња Учитељског факултета у Београду.

На месту прве пратиље нашла се Сара Митић, док је за другу пратиљу изабрана Марија Нинић.

„Пинков“ студио у Шимановцима горео је од њихове жеље да се покажу у најбољем светлу, али по оцени многочланог жирија управо је лепа Ужичанка имала све квалитете неопходне да понесе титулу мис Србије.

Међу члановима жирија, измедју осталих, нашла се власница компаније „Мисс Србије“ Весна да Винча, фронтмен етно групе „Балканика“ Сања Илић, али и главни и одговорник уредник „Ало“ новина Душко Вукајловић. Он је прогласио Кристину Бабић за мис „Ало“ новина, по гласовима читалаца овог дневног листа.

У публици у студију , као званице компаније „Мис Србије“ нашли су се певач Љубомир Перућица, водитељка Ава Карабатић, бивша водитељка и манекенка Катарина Вучетић, водитељка Адриана Чортан, креатор Бата Спасојевић, креатор Младен Барон и други.

Извор: Блиц, Душан Панајотовић

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена