Посада Рабасовић – Јањић у новом аутомобилу у наредној сезони

0 1

Посада Рабасовић – Јањић и АСК РИД Спорт из Перућца код Бајине Баште, решили су да подгреју не тако давно завршену сезону у аутомобилизму и да покажу да су превазишли времешни Peugeot 205 којег су возили до недавно, пазарећи један од најбољих аутомобила класе Р2.

RID novi auto

Citroen C2 R2 max, стигао је из Италије, земље у којој је ауто спорт на високој лествици па сходно томе, верујемо да таленат „мајстор Мише“ за прављење и одржавање тркачких аутомобила, залагања целокупне екипе АСК РИД Спорт и добар педигре аута, гарантују добру вожњу посаде и уживање публике поред стазе.

Спецификација аутомобила је мање – више позната познаваоцима релија. Ради се 1,6 литарском мотору који испоручује на предње точкове око 190 кс уз помоћ секвенцијалног мењача. По речима посаде Рабасовић – Јањић за Дрина Инфо, наредну сезону ће искористити за упознавање и привикавање на сам ауто, узимајући у обзир да је аутомобил спецификације Р2 знатно бржи од аутомобила класе 1.3 гр. А, који су претходне две сезоне возили. Дрина Инфо посади жели пуно среће у наредној сезони и доста тркачких километара.

Милош Ђокић

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена