КК „Омладинац“: Низ успеха настављен на Купу уже Србије

0 581

У недељу, 23. априла, у Чачку је одржан Куп уже Србије у каратеу за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре. Учешће је узело 45 клубова са 420 такмичара од којих је 11 представника било и из Карате клуба „Омладинац“ из Бајине Баште.

Представници „Омладинца“ су остварили запажене резултате а овај пут најбоља је била Дајана Мочевић која је освојила злато и у категорији млађи сениорки и у категорији сениорки. Она се такмичила у борбама у категорији +68 килограма.

Јован Његић је такође узео медаље и у млађим сениорима и у сениорима. Он је освојио два сребра у борбама у категорији -75 кг.

Јелена Елез је код млађих сениорки била друга а код сениорки трећа у категорији борби -50 килограма. Стефан Благојевић је код јуниора освојио сребро у борбама -61 кг.

Запажен наступ имали су и Ђорђе Радовановић, Вук Мијалиловић и Бранко Радичевић а посебно Илија Обреновић који је остао на само корак до медаље.

Сви освајачи медаља и пласирани до шестог места изборили су право учешћа на Купу Србије који се организује половином маја.

КК Омладинац у Чачку насловна

Најмлађи такмичари из „Омладинаца“  викенд пред нама наступају на Првенству Србије за полетарце, пионире и наде. 15 представника клуба из Бајине Баште ће се два дана такмичити у Младеновцу имајући у виду велики број такмичара који ће наступити на овом првенству.

Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“, каже да за Дрина Инфо да је задовољан резултатима на Купу уже Србије и да су они добар одраз труда и рада који је пружан на тренинзима. „Ми у мају сваки викенд имамо такмичење а за децу нас очекује и Балканско првенство у Турској. Ко ће ту имати правно наступа зависи од пласмана на Првенству Србије у Младеновцу  које је у суботу и недељу. Ја лично очекујем добар резултат и прижељкујем да резултати буду бар равни оним из претходне године“ – каже Ордагић.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена