КК „Омладинац“: Жетва медаља у Чачку

0 488

Протеклог викенда је у Чачку одржано првенство уже Србије у каратеу а међу 760 такмичара из 52 клуба наступило је и 14 представника КК Омладинац. Млади каратисти из Бајине Баште окитили су се са 7 златних, 4 сребрне и 3 бронзане медаље.

17408306_10202997163086145_2011848921_o

Овог пута блистале су Анђела Ивановић и Марија Ковачевић. Анђела је освојила два злата у катама и то и у класи и у апсолутној категорији а као и сребрну медаљу у борбама. Марија Ковачевић је била прва у класи у катама и у борбама у категорији -45 кг а сребро је освојила у катама у апсолутној категорији.

Вилотијевић Јулијана је освојила злато у борбама а Радовановић Сара у катама. Прва је била и екипа Омладинаца у женским надама у борбама екипно. Екипу су чиниле Анђела Ивановић, Марија Ковачевић, Јулијана Вилотијевић и Кристина Петковић.

Анастасија Ивановић је била друга у борбама у категорији -34 кг а Герман Петровић је освојио сребро у борбама + 50 кг. Бронзане медаље освојиле су Кристина Петковић у борбама и Александра Петровић и Валентина Тадић у катама.

Сви освајачи медаља су стекли право учешћа на Првенству Србије које ће се одржати 23. априла. Поред њих по пласману су се на државно првенство пласирали и Огњен Печеница и екипа мушких нада у борбама у саставу  Никола Нешковић, Лука Чворовић и Огњен Печеница.

Тренер КК „Омладинац“ Миленко Ордагић следећег викенда предводиће селекцију у уже Србији на великом међународном турниру у Братислави. Реч је о млађим сениорима и сениорима а међу 18 представника Србије биће и четворо из Омладинца.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена