Изложба фото сафари Тара у Београду

0 227

ЈП ,,Национални парк Тара“ из Бајине Баште организује изложбу фотографија, чији су аутори чланови Фото савеза Србије. Фотографије су настале на Фото сафарију ,,Тара 2015“, а селектовао их је г. Милан Марковић, мајстор фотографије из Ваљева. Изложба се отвара у четвртак, 9. Фебруара, у 13:00 часова у Визиторском центру Туристичке организације Србије у Београду.

Фото сафари Тара изложба

Фото сафари ,,Тара“ се одржава од 2012. године, а њен организатор је ЈП ,,Национални парк Тара“. Манифестација има промотивни карактер и уз подршку Туристичке организације Србије, остварила је запажене резултате. Већ три изложбе, одржане су у Будимпешти и Мохачу, а аутори фотографија су мађарски фотографи.

Изложба у Београду представља Фото сафари ,,Тара 2015“. Ову манифестацију су помогли Туристичка организација Србије и Завод за заштиту природе Србије, а први пут организовано, Национални парк Тара су посетили и чланови Фото савеза Србије. У оквиру изложбе, налази се четрдесет фотографија, чији су аутори из Београда, Лесковца, Пожеге, Косјерића и Ваљева.

На отварању изложбе, поред представника Фото савеза Србије и ЈП ,,Национални парк Тара“, очекују се и директори Туристичке организације Србије и Завода за заштиту природе Србије. Програм је замишљен, као презентација Националног парка Тара, а изложба ће бити отворена три недеље.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена