Златиборски доручак на Јахорини

0 788

Туристичка организација Златибор учествовала је на отварању зимске сезоне Олимпијског центра Јахорина, на позив Министарства трговине и туризма Републике Српске. ТО Златибор је у оквиру догађаја одржала презентацију и најаву зимске сезоне на веома интересантан и специфичан начин, припремом „златиборског доручка“.

Фото: ТО Златибор

У недељу, 17.12.2017. године у сали хотела „Бистрица“ бројним новинарима и високим званицама послужени су традиционални гастрономски специјалитети златиборског краја. Гости који су присуствовали презентацији у оквиру „златиборског јутра“ имали су прилику да науче како се припрема чувена комплет лепиња и да пробају најбоље са Златибора, разне врсте пита, качамак, сир, кајмак, сувомеснате производе,као и да уживају у дегустацији ракије шљивовице и укусу „Чигота“ чаја.

Златиборско јутро на Јахорини било је организовано у оквиру велике медијске промоције ТВ емисије „Кухињица“, што је испратило 22 медијске ТВ куће, штампани медији и портали, а репортажа која је овом приликом направљена биће приказана на 34 ТВ станице широм Србије и региона.

Фото: ТО Златибор

Од укупног броја страних гостију на Златибору, највећи број су гости из Босне и Херцеговине и Републике Српске. Презентација Златибора на Јахорини је још један од показатеља дугогодишње успешне сарадње ТО Златибора и Министараства туризма Републике Српске, које ће на обострано задовољство бити настављено и даље.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена