ЗЛАТАН ЈОВАНОВИЋ: За изградњу новог вредносног система и суштинске промене у друштву

3 669

У склопу праћења избора Дрина Инфо портал је омогућио свим листама које су проглашене за локалне изборе у општини Бајина Башта да изнесу своје ставове и одговоре на одређена питања. 

СРС Бајина Башта

Испред  Српске радикалне странке одговоре на упућена питања дао нам је Златан Јовановић, члан Општинског одбора ове странке.

ZlatanJovanovicКако коментаришете предизборну кампању?

На жалост већине а на корист мањег броја оних који ће (бар они тако мисле) на брзину решити „све“ своје проблеме – ништа ново – већ виђено.

Да ли је Српска радикална странка довољно заступљена у овој кампањи?

Не. Локални медији из нама непознатих разлога и за разлику од претходних избора, се не баве кампањом у оној мери у којој је то било у претходном период – ко зна за шта је то добро.

Који су циљеви Ваше странке, за шта се залажете?

За изградњу новог вредносног система – афирмацију поштења, одговорности, дисциплине, реда и рада – дефинисање процедура и правила у свим сферама живота локалне самоуправе како би се што мање простора оставило за самовољу појединаца који су у датом тренутку носиоци функција.

По вашем мишљењу ко би требало да чини већину у скупштини општине Бајина Башта?

Најпоштенији и најодговорнији.

Порука Српске радикалне странке бирачима?

Да бар на тренутак забораве или запоставе своје личне интересе и добро размисле пре него што заокруже – постоје и општи друштвени интереси и циљеви који треба да дугорочно донесу бољитак највећем броју грађана. Постављањем личних интереса изнад општих само се исцрпљује преко потребна енергија за изградњу новог система вредности а наравно и нерационално троше заједничка средства за задовољавање ситних појединачних интереса.

Где видите вашу странку после избора?

На истој адреси али  са новом енергијом – великим бројем младих поштених и образованих људи (којих свакако има) који желе суштинске промене у српском друштву.

Дрина Инфо

3 коментара
 1. KAKO TE BIJE SRAMOTA?!?! каже

  Ova osoba je ,,mrtva-ladna“ izjavila kako treba da se zapostave lični interesei zarad neke većine, a on se uvalio na izmišljneu funkciju na elektrani, srozao ugled SRS-a u Bajinoj Bašti, omogućio SNS-u da radi šta hoće…

  Ovo je veliki poraz radikala što je on i dalje neki faktor u Bašti, džaba Ivan Marković (koga jako lično cenim), kada se neko poput Zlatana pita za bilo šta…

  1. Радикал каже

   Златан Јовановић је под притиском напустио место Председника општине када је СНС након освојених 7 одборничких мандата убрзо дошла до 17 у локалној Скупштини.
   Човек жели да каже грађанима Бајине Баште да није напустио Српску Радикалну Странку. Није много активан јер жели да млади преузму одговорност за рад у странци. О његовом поштењу и моралу могу да причају они који га познају.

   1. Zašto nije rekao celu istinu? каже

    Ako je tačno da je pod nekim pritiskom napustio mesto predsednika, zašto lepo nije to rekao javno? Otišao na elektranu, imao sjajnu funkciju a što je najbitnije – i dan danas radi na sjajno plaćenoj poziciji!

    Ja sam glasao za SRS u Bašti, ali mene je taj čovek mnogo razočarao!

    Inače, Ivan je sjajan lik, znam ga lično, a radikalima u BB želim sve najbolje i da se Zlatan što manje pita u budućnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена