ГЛАСАЈТЕ ЗА НОВИ САД: Номинован за најбољу дестинацију у Европи!

0 443

Нови Сад је уврштен на листу 20 туристичких дестинација Европе које су номиноване за титулу „Best Destination 2016″ („Најбоља дестинација 2016“), поред градова као што су Рим, Париз, Лондон, Барселона, Праг, Мадрид, Нант, Брисел, Задар, Котор, Никозија, Пловдив, Беч, Милано, Атина, Берлин, Амстердам…

На овој листи Нови Сад се нашао на иницијативу „European Best Destination“, који је препознао квалитет туристичке понуде Новог Сада и потенцијал града да се презентује у кругу најзначајнијих европских туристичких дестинација и кандидује се за најбољу дестинацију на овом престижном избору на европском нивоу.

Нови Сад

Избор дестинације за титулу „Best Destination 2016″ се врши гласањем на сајту „European Best Destination“ (www.vote.ebdest.in), које траје од 20. јануара до 10. фебруара 2016. године. Дестинација која добије највише гласова добиће титулу „Best Destination 2016″ , а биће проглашено и којих се девет дестинација по броју гласова рангирало на првих десет места.

Да бисте подржали Нови Сад, кликните на овде и гласајте.

Само присуство Новог Сада на листи најбољих Европских дестинација је изузетан бенефит, који обезбеђује високу видљивост туристичке понуде Града Новог Сада на светском нивоу, која се остварује кроз промоцију туристичких атракција и потенцијала.

Гласање за Нови Сад у категорији „Best Destination 2016“  изузетно је значајно за туристичку промоцију Новог Сада. У прилог томе говори и искуство прошлогодишњег носиоца титуле „Best Destination 2015″ француског града Бордо, који је током 2015. године забележио пораст броја страних туриста од 10,7 %, док су медији писали о Бордоу 74% више у односу на 2014. годину, што се може посматрати као директна последица и показатељ успешности брендирања дестинације кроз учешће у избору за „Best Destination“.

Дрина Инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена