Бајина Башта на 39. Међународном сајму туризма у Београду

0 780

На овогодишњем 39. Међународном сајму туризма у Београду који траје од 23. до 26. фебруара биће представљена целокупна понуда дестинације Тара Дрина Бајина Башта. Штанд Бајине Баште налази се у централном делу у хали 4 у оквиру излагачког простора Туристичке организације регија Западне Србије. На штанду Установе Спортско туристички центар „Бајина Башта“ традиционално ће заједно наступити сви најзначајнији туристички субјекти са територије ове општине.

Сајам туризма
На једном месту посетиоци ће имати прилику да виде најновију понуду свих туристичких агенција, хотела и категорисаног смештаја из Бајине Баште, да упознају најпознатије брендове ракија из овог краја, као и да се упознају са активностима и плановима Националног парка „Тара“ и Војне установе „Тара“ у овој години. Из Службе за туризам С.Т.Ц. „Бајина Башта“ најављују да посетиоце штанда Бајине Баште очекује велики број нових промотивних материјала, све информације на једном месту, презентације и дегустације бајинобаштанских ракија и специјалитета.

Прошлогодишњи  сајам у Београду Фото: Дрина Инфо
Прошлогодишњи сајам у Београду Фото: Дрина Инфо

Тема овогодишњег сајма је омладински туризам односно спортско рекреативни туризам па ће штандом Бајине Баште доминирати огромна фотографија Дринске регате која је и званично најбоља манифестација у Србији и носилац признања „Туристички цвет“ и „Најбоље из Србије“. Поред свакодневних презентација централна конференција за медије ће бити у суботу, 25. фебруара где ће поред Дринске регате акценат бити на бројним могућностима за спортско рекреативни туризам и активни одмор у овом делу Подриња. На конференцији ће бити представљена Xross Challenge 2017, најмасовнија хард ендуро трка у овом делу Европе, која се одржава на Тари од 26. до 28. маја као и огромне могућности за кањонинг, риболов,„стенд ап педлинг” , планинарство, камповање, рафтинг…

На штанду Бајине Баште налазиће се велики лед екран где ће током свих дана бити приказивани промотивни филмови из Западне Србије. Из Службе за туризам Спортско-туристичког центра „Бајина Башта“ позивају да посетите изложбени простор Бајине Баште на Сајму туризма у Београду и да се упознате са комплетном туристичком понудом ове дестинације.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена