БАЈИНА БАШТА: Дебата „Родна равноправност у контесту европских интеграција”

2 331

У понедељак, 29. маја у 19 часова у галерији Установе Култура у Бајиној Башти, одржаће се дебата на тему “Родна равноправност ” из преговарачког поглавља 23 придруживања Србије ЕУ. Дебату организује Ужички центар за права детета у сарадњи са Канцеларијом за младе Бајина Башта, Гимназијом “Јосиф Панчић”, Удружењем деце са сметњама у развоју и њихових родитеља и Удружењем грађана „БИОС“ из Бајине Баште.

Логои пројекта

Дебата је намењена првенствено средњошколцима, али и свим другим заинтересованим суграђанима. Дебатери су средњошколци и средњошколке из Бајине Баште. Овај јавни догађај се одржава у оквиру пројекта “Мониторинг остваривања права детета у процесу придруживања Србије Европској Унији“ који Ужички центар за права детета реализује у сарадњи са Београдском отвореном школом, у оквиру програма „Цивилно друштво за унапређење приступања Србије Европској унији“, уз подршку Шведске.

2 коментара
  1. Rade каже

    Koga je bre briga za EU , koje pristupanje ko se o tome izjanio i gde?

  2. Зоран каже

    Родна Равноправност“ са правима детета-средњошколаца! Какве то има везе са правима детета као и заштита истога од насиља? Кукавичије јаје својствено протагонистима европских „вердности“!

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена