БАЈИНА БАШТА: „Без дивљих депонија“ најбољи пројекат у Србији

0 816

Највеће годишње окупљање градоначелника и председника општина – 43. скупштина Сталне конференције градова и општина одржана је 9. децембра 2015. године у Београду. Овом скупу који је истовремено био и завршна конференција програма , присуствовало је више од 500 учесника, високих представника градова и општина, државних институција, међународних организација, дипломатског кора и др.

Аутор и координатор пројекта Иван Марковић прима награду
Аутор и координатор пројекта Иван Марковић прима награду

Општина Бајина Башта је на овом скупу добила награду за најбоље реализован пројекат у Србији у оквиру програма EU Exchange 4. Том приликом представљен је пројекат и указана захвалност ЈКП ”12 Септембар” и грађанима Бајине Баште који су препознали користи и истински се ангажовали да овај пројекат успе.

СКГОСКГО 2Аутор и координатор пројекта, Иван Марковић је примио награду у име Општине Бајина Башта у виду захвалнице и једног лап-топ рачунара који је доделила Европска унија за пројекат “Без дивљих депонија” а који је реализован у Бајиној Башти и Сјеници. Испред општине Бајина Башта на свечаности су били и госпођа Драгана Ивановић и пројект менаџер Велимир Митровић који је презентовао пројекат.

СКГО 3

Untitled

Поред шефа делегације Европске уније у Србији господина Давенпорта, на свечаности су присуствовали и амбасадори САД-а и бројних других земаља, као и Министарка локалне самоуправе госпођа Кори Удовички.

Дрина Инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена