GRUJIČIĆ: Preteće poruke me neće zastrašiti

0 651

Kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je Srni da su preteće SMS poruke koje su mu upućene vrsta pritiska da bi ga zastrašili da odustane od kandidature za načelnika opštine, što je neprihvatljivo jer on ne zastupa samo sebe nego srpski narod.

Mladen Grujičić naslovna

Grujičić je rekao da ranije nikada nije dobijao pretnje, te da je prijavio ovaj slučaj Policijskoj stanici u Srebrenici i da su inspektori identifikovali osobu sa čijeg je telefonskog broja upućena pretnja.

“Prijavio sam ovaj slučaj policiji i rečeno mi je da ću imati adekvatnu zaštitu. Imam poverenje u organe bezbednosti Republike Srpske i nadam se da će svi koji se koriste pretnjama i ucenama biti otkriveni i sankcionisani jer je neprihvatljivo da se nekome preti zato što se kandidovao da na demokratskim izborima bude biran na određenu dužnost”, rekao je Grujičić.

Grujičić je istakao da shvata mržnju koja je ispoljena u pretećoj poruci i takve pokušaje pojedinaca i određenih ostrašćenih krugova da ne biraju načine da spreče njegov izbor za načelnika opštine, ali da je on prihvatio kandidaturu i da dostojanstveno čeka izborne rezultate, očekujući da će biti novi načelnik opštine u kojoj je rođen i živi sa porodicom.

On je istakao da ga pretnje neće zastrašiti, da veruje da će policija profesionalno obaviti svoj posao i da će prestati pokušaji pretnji i zastrašivanja.

Na privatni telefon zajedničkog kandidata srpskih stranaka za načelnika srebreničke opštine Mladena Grujičića sinoć u 20.10 časova stigla je nova preteća SMS poruka u kojoj se preti njegovoj porodici klanjem ukoliko se ne isele iz ove opštine.

Poruka je vulgarnog i pretećeg karaktera, sa psovkama i pretnjom smaknućem njemu i porodici.

Prva upozoravajuća, odnosno preteća SMS poruka sa zaštićenog telefonskog broja stigla je juče na telefon Mladenove supruge Zorice što su Grujičići, takođe, prijavili policiji.

U jučerašnjoj poruci stoji: “Pratićemo i tebe i muža od danas još. Imate pozdrav oboje. Pamet u glavu”.

Izvor: SRNA

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena