ЗОНА ДРИНА: Слога победила у Прибоју

0 587

Првенство у зони Дрина постаје све интересантније. Лидер ФАП из Прибоја све чешће губи бодове. Минулог викенда фудбалску лекцију очитала му је Слога и то на његовом терену. Изабраници тренера Душка Пријића од почетка утакмице доминирали су у игри и то им је донело победу од 3:1. Да ће бодови оптићи у Подриње могло се наслутити већ у 10. минуту када је капитен Вујић довео Бајинобаштане у вођство из оправдано досуђеног пенала. Збуњене „камиониџије“ доживеле су нови шок само пет минута касније када их је матирао Максимовић. После тога полако су се опоравили и у 24. минуту успели су да смање Слогино вођство голом Станковића. Десетак минута пре краја првог полувремена штопер Јаковљевић одлично је скочио на лопту набачену из корнера од стране Тошића и постигао трећи гол за госте. У другом полувремену ништа се значајније није дешавало па није ни дошло до промене резултата.

Радост играча Слоге
Радост играча Слоге

-Колективна игра донела нам је победу и она ће нам пуно значити у наставку првенства. Сад смо смањили заостатак у односу на водећи ФАП на шест бодова уз напомену да имамо утакмицу мање. Настојаћемо да новим победама сутигнемо лидера- каже штопер Игор Јаковљевић.
У извештајима из Прибоја дрвље и камење баца се на судије, тврди се да су оне помогле да Слога дође до бодова.
-Победа је чиста као суза. Били смо бољи, за разлику од домаћина коме ништа није полазило за ногом. Нема разлога за љутњу наших дугогодишњих спортских пријатеља из Прибоја. И службена лица у својим извештајима ракла су да је све протекло у духу правила фудбалске игре – истиче Слогин секретар Милан Стаменић.
Нова победа Слоге обрадовала је и председника клуба Рада Сарића, који се већ скоро двадесет дана налази у болници из Ужица где је успео да добије тешку битку за живот и сада се упешно опоравља.
– Пренесите честитке момцима и стручном штабу. Само нека тако наставе – рекао је кратко Сарић у телефонском контакту са њим.
У минулом колу Златиборске окружне лиге Перућац је на свом терену победио Јасен са 2:0, док је Вишесава као домаћин играла 1:1 са Црнокосом.
В.М.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена