УСПЕШАН ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Слога победила у Пријепољу

0 20
Душан Јанковић стрелац поготка
Душан Јанковић стрелац поготка

У петом колу зоне Дрина Слога је на гостовању у Пријепољу, голом Душана Јанковића у 56. минуту, савладала домаће Полимље и тако пребродила тешку препреку у трци за прво место. Бајинобаштани и даље заостају за водећим Златибором четири бода, али су сада шансе да га достигне знатно реалније. И чланови Златиборске окружне лиге су обрадовали су своје љубимце. Вишесава је на свом терену са 5:0 победила Напредак. Вишесавци руше све редом, из пет утакмица имају исто толико победа. Избили су на врх табеле са 15 бодова, толико има и пратеће Севојно. Изабраници Ненада Кривокапића дали су до сада 21, а примили три гола.

-Очекивали смо добре игре и резултате, али не баш овакве. Свака част играчима и стручном штабу. Није нам био циљ да јуримо прво место, али сад размишљамо и о томе па ћемо се упустити у трку са Севојном, Црнокосом и Полетом- каже вредни и упорни председник клуба Ацо Аксентијевић.

И Перућац је обрадовао своје навијаче. Као домаћин победио је Јединство са 2:0. Коначно је и новајлија ФК Соко дочекао тренутак да узме први бод. У СЦ „Браћа Милутиновић“ играо је 1:1 са Ариљском рампом.

В.М.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена