Представљање Златибора у Берлину на једном од највећих светских сајмова туризма

0 447

На једној од највећих туристичких берзи света, Сајму туризма у немачком главном граду Берлину, своју туристичку понуду и ове године представља најпосећенија српска планина Златибор. Њене садржаје представиће Туристичка организација Златибор у оквиру штанда Туристичке организације Србије, у периоду од 7. до 11. марта ове године током трајања овог познатог “ИТБ“ сајма.

Фото: ТО Златибор
Фото: ТО Златибор

Посетиоци те смотре актуелних домета у светском туризму моћи ће да се упознају са богатством и разноврсношћу целокупне туристичке понуде Златибора – пре свега природним богатствима, културно-историјским наслеђем, као и са смештајним и спортским капацитетима те осталим садржајима и атракцијама којима планина располаже. Последњих година Србија је као туристичка дестинација све интересантнија немачким туристима. Они у богатству и разноврсности српске туристичке понуде препознају и Златибор као један од најперспективнијих наших центара, што показује и константан пораст броја гостију из ове развијене европске државе.

Поред туристичког тржишта Немачке, сајам у Берлину је прилика да се Златибор представи и великим светским туроператорима , јер је берлински “ИТБ“ место окупљања највећих компанија из света туризма.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена