Представа „Предворје“ представља Бајину Башту на Фестивалу аматерских позоришта западне Србије

0 971

На Фестивалу аматерских позоришта западне Србије, представа „Предворје“ ће у суботу, 22. маја у Пријепољу бити представник Бајине Баште. Након паузе од осам година направљена је представа са дванест одраслих глумаца, аматера. До сада је четири пута извођена у Бајиној Башти и наишла је на јако добар пријем код публике.

Фото: Промо, Установа Култура

Режисер Никола Васиљевић представио је на комичан начин улазак Србије у ЕУ са свим захтевима и проблемима који су стављени пред државу. Проблеми менталитета, схватања правила и вечито тражење рупе у закону је оно што је главна препрека и проблем како да пређемо тај последњи степеник ка уласку у ЕУ…

У четвртак, 20. маја, представа ће од 20 часова бити по пети пут играна у бископу у Бајиној Башти. То ће бити прилика да публика поздрави глумце и пожели им успех на такмичењу у Пријепољу.

Цена улазнице је 400 динара. Са картом од неких претходних извођења, плаћа се пола цене. Број гледалаца је ограничен Продаја улазница је у Туристичком инфо центру  Бајина Башта од понедељка 17. маја.

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена