Одржан кошаркашки турнир у Бајиној Башти

0 694

Минулог викенда у СРЦ „Браћа Милутиновић“ у Бајиној Башти,  одржан је Кошаркашки турнир за млађе узрасне категорије од 2011. до 2014. годишта. Организатор турнира је  КК Студент а надметања је отворио прослављени српски кошркаш Милан Гуровић.

”Част ми је и задовољство што смо дошли овде да отворимо овај турнир. Знам да смо увек добродошли. Лепо је видети велики број деце и клубова на једном месту. Надам се да ће се ово омасовити и да ће из године у годину бити све више деце”, рекао је Гуровић на отварању турнира.

Наовом дводневном такмичењу учествовало је укупно осам екипа:  Школа кошарке Црвена звезда, Борац, Шампион, Севојно, Ивањица, Ариље, Плеј оф и домаћи КК Студент.

Добродошлицу учесницима у име домаћина пожелео је Милош Чолић, председник клуба који је у свом обраћању рекао да ће се управа клуба потрудити да овај турнир постане још масовнији и да прерасте у традицију.

У два дана надметања млади кошаркаши показали су своје умеће али пре свега спортски дух. После великог вроја одиграних утакмица, у веома узбудљивом финалу победу је однела екипа КК Севојно. Друго место припало је екипи Црвене Звезде док су трећепласирани били кошаркаши дмаћег Студента.

Дрина инфо потртал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена