„Момак лош“ – карантински хит

0 131
8
На слици: Никола Радојичић, Фото: Приватна архива

Млади бајинобаштански музичар Никола Радојичић, у време ванредног стања и карантина, није седео скрштених руку. Иако је целокупна музичка индустрија веома погођена овом кризом, Никола се одлучио да управо сада сними и објави своју прву песму.

– С’обзиром на ванредну ситуацију и све околности које су нас задесиле, изненада смо сви ми који се бавимо музиком остали без посла и са пуно слободног времена. Испрва се чинило као безизлазна ситуација али сам ја одлучио да ипак не седим и само чекам да све ово прође. Иако је у овим условима изгледало као немогућа мисија, одлучио сам да се посветим својој првој песми. – каже за наш портал Никола.

Никола Радојичић је, иако млад, већ веома дуго у музици. Поред свирања гитаре и певања он се бави и компоновањем. Управо тако је настала и његова прва песма. Он је написао музику и текст али је следио и тежак део посла студијског снимања, израде арнжмана, снимање спота, фотографисања и све то у ванредним околностима. Заиста и изгледа као немогућа мисија, али… Након неколико недеља свакодневног вредног рада, песма „Момак лош“ угледала је светлост дана.

– Ништа без помоћи пријатеља. Узео сам телефон у руке, окренуо неколико бројева и за кратко време се направила озбиљна екипа професионалаца који су, свако на својој страни, радили на песми. Фотографисање, студијско снимање, аранжман, израда спота, све је урађено уз несебичну помоћ мојих пријатеља којима дугујем велику захвалност. Без њиховог огромног труда овакав подухват заиста не би био могућ.  Све у свему, изузетно сам срећан после свега и надам се да ће „Момак лош“ заживети и у клубовима.

Међутим, у читавој овој причи нешто се не уклапа. Сви који познају Николу лично кажу да је његова природа у потпуности у супротности са насловом песме, као и да би много више одговарао наслов „Добар момак“.

Уз широк осмех Никола је поручио да свакако неће стати на једној песми и како каже, никад се не зна, можда баш следећа буде „Добар момак“. За сада послушајте карантински хит „Момак лош“.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена