Марко Гудурић свечано отворио МОСИ у Прибоју

0 240

Највећа аматерска спортска манифестација на Балкану, Међуопштинске омладинске спортске игре (МОСИ) данас су свечано почеле дефилеом спортиста на реновираном Градском стадиону покрај Лима.

МОСИ Прибој лого
Фото: Промо

Председник Спортског савеза Прибој Филип Комарица захвалио се Влади Србије на помоћи око организације игара.

Спортисте у Прибоју је дочекала обновљена спортска инфраструктура, где је држава и локална самоуправа за реконструкцију борилишта издвојили око 200 милиона динара.

Уз присуство неколико хиљада гледалаца МОСИ је свачано отворио кошаркаш Фенербахчеа и репрезентативац Србије Марко Гудурић, иначе рођени Прибојац који је свим учесницима пожелео пуно успеха.

Око 2.300 спортиста из 29 општина са подручја југозападне Србије, севера Црне Горе и из Босне и Херцеговине, током наредна четири дана надметаће се у 15 спортских дисциплина у мушкој и женској конкуренцији.

Отварање МОСИ у Прибоју Фото: Ненад Лечић/Дрина Инфо
Отварање МОСИ у Прибоју Фото: Ненад Лечић/Дрина Инфо

Поред спортских садржаја, вече је резервисано за музику и забаву, тако ће вечерас на Градском тргу госте забављати Сергеј Ћетковић, у четвртак вече на истом месту ће наступити Лексинктон бенд, у петак Џенана Лончаревића док ће у суботу на бину изаћи Халид Бешлић.

Извор: Глас Западне Србије

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена