Марјановић: Веровао сам у добар резултат у Цељу

0 362

Представник Србије у спусту на дивљим водама, Бајинобаштанин, Марко Марјановић, протеклог викенда на Светском купу у Цељу забележио је одличне резултате. Иако није био задовољан наступом на недавно одржаном Светском првенству у Француској, каже да је веровао да ће у Цељу моћи да покаже напредак, и то је и учинио.

Фото извор: Кајакашки савез Србије

“Искрено, ја сам презадовољан показаним вожњама. Из трке у трку мислим да ми је ишло боље и боље и у последњој финалној трци сам направио најбоље време од свих квалификационих вожњи и од јучерашњег финала. Тако да сам стварно презадовољан. Атмосфера је била сјајна и хвала свим навијачима који су ту били из Словеније”

У односу на прошлу годину, направио си велики напредак. Шта је разлог томе?

“Прошле године сам био четврти на Европском првенству до 23 године у Солкану. Наставио сам да радим и тренирам. У Треињаку на Светском првенству нисам показао моје најбоље вожње. Стаза је била заиста доста тешка и веровао сам да овде могу да поправим резултат и било је све како треба.”

Kакав је план за будућност?

“Неки план за следећу сезону је сигурно Европско првенство у Скопљу. То је стаза коју познајем и на којој сам већ неколико пута био и имам жељу да се ту припремим и направим најбољи резултат до сада“.

Закључио је Марјановић који је првог дана Светског купа у Цељу у дисциплини класик заузео дванаесто место, док је у наредна два дана такмичења у дисциплини спринт заузео једанаесто и осмо место у веома јакој конкуренцији.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена