Каратисти успешни на Школском првенству

0 794

У недељу је у Чачку одржано Школско првенство уже Србије у каратеу на коме су чланови КК „Омладинац“ из Бајине Баште остварили одличне резултате.

Маша Селинић које је поред клуба представљала и Гимназију „Јосиф Панчић“ освојила је прво место у категорији борбе -54 кг код ученика прве и друге година средњих школа.

Анђела Ивановић која је поред „Омладинца“ представљала и Средњу техничку школу из Бајине Баште освојила је сребрну медаљу у категорији борбе -59 кг за ученике 3. и 4. године средњих школа. Валентина Максимовић такође из Техничке школе заузела је 3. место у категорији борбе -54 кг код 1. и 2. разред средњих школа.

Јана Печеница из ОШ „Свети Сава“ у категорији +54 кг код седмих и осмих разреда основних школа победила је три меча али је изгубила одлучјући за медаљу и пласман на државно првенство. Маја Додић и Татјана Максимовић из Техничке школе у Бајиној Башти у категорији борбе -59 кг код 1. и 2. разреда средњих школа изгубиле су одлучујуће мечеве у репасажу за борбу за медаљу и пласман на државно првенство.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена