КАРАТЕ: За викенд одржано Првенство Србије

0 194

У недељу је у Београду одржано Првенство Србије у каратеу у категоријама кадета, јуниора и млађих сениора. На укупно шест борилишта такмичило се преко 650 такмичара из целе Србије који су учешће на овом турниру изборили кроз квалификационе турнире. КК „Омладинац“ имао је седам својих представника на турниру.

На слици: Екипа КК "Омладинац", Фото: Дрина инфо
На слици: Екипа КК „Омладинац“, Фото: Дрина инфо

Веома запажен и успешан наступ имао је Јован Његић који је у категорији млађих сениора -75 кг освојио сребро. Немања Даниловић је такође освојио сребро у категорији кадета -70 кг. Још једну медаљу за „Омладинац“ изборио је Стефан Даниловић који је у категорији млађих сениора +84 кг заузео треће место.

Дајана Мочевић је нажалост изгубила своју борбу за бронзану медаљу па је такмичење завршила на 4. позицији. Свој део посла добро су одрадили и Кристина Петковић, Огњен Печеница и Стефан Благојевић али ни они нису успели да се домогну медаља.

– Изузетно смо задовољни наступом наших такмичара јер је овај турнир изузетно јак. Сви они су били заиста на висини задатка и веома добро су се показали у најјачој конкуренцији. У овом моменту се мало окрећемо репрезентативним обавезама јер нас почетком децембра очекује Балканско првенство у Дубровнику а након тога и припреме репрезентације на Тари, које ће се одржати средином децембра. – каже за Дрина Инфо Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена