Кампања „Моја Западна Србија“ и у 2018. години

0 596

Промотивна кампања на друштвеним мрежама под називом “Моја Западна Србија” коју је покренула Туристичка организација регије Западна Србија након прошлогодишњег успеха наставља се и у 2018. години. Вредне награде у виду викенда за две особе додељују се сваке недеље, а ту су и још вредније месечне награде. Кампања траје до краја септембра, а на крају ће најлепша фотографија освојити и главну награду.

Уколико имате лепих фотографија са Дрине, Таре, Златибора, Златара, Увца, Голије, Бајине Баште, Мокре Горе, Ужица или неког другог дела Западне Србије поделите их на Инстаграму или Фејсбуку и освојити бесплатни смештај у некој од прелепих дестинација ове регије.

Бањска стена, Национални парк Тара, Бајина Башта Фото: Дрина Инфо
Бањска стена, Национални парк Тара, Бајина Башта Фото: Дрина Инфо

Суштина кампање јесте стварање дигиталног визуелног садржаја који ће креирати сами туристи искључиво из првог лица, јер је то перспектива која ће најбоље приказати потенцијалним туристима шта они могу доживети у Западној Србији и како ће ти доживљаји конкретно изгледати.

Најлепше фотографије и сегменти видео клипова ће се наћи у промотивном споту регије Западна Србија који ће бити приказиван на сајмовима широм света.

Да бисте учествовали у кампањи потребно је да начините само 3 корака:

1. Посетите било који део Западне Србије – Тара, Дрина, Бајина Башта, Златибор, Златар, Увац, Ивањица, Ужице… ви бирате!

2. Направите фотографију или видео из првог лица који приказују неки од доживљаја из Западне Србије;

3. Шерујте на Инстаграму или Фејсбуку са хаштагом #MojaZapadnaSrbija.

Ово је прилика прилике да ваша фотографија обиђе свет, али и да уједно освојите бесплатан боравак у некој од дестинација прелепе Западне Србије! Додатне информације о кампањи и правила учествовања можете погледати овде.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена