БАЈИНА БАШТА: Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације

0 262

На основу Одлуке општинског већа о расписивању Јавног конкурса за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима Комисија за реализацију мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова општине Бајина Башта расписала је јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине Бајина Башта.

У оквиру реализације Програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова који спроводи општина Бајина Башта за 2022. годину, а у циљу финансијске подршке домаћинствима у процесу енергетске санације за 2022. годину расписан је Јавни позив ради избора привредних субјеката који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката. Мере енергетске санације у домаћинствима предвиђене Програмом, спроводе се кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката, а крајњи корисници бесповратних средстава су домаћинства на територији општине Бајина Башта. Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног позива.

Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Бајина Башта.

Текст јавног позива можете погледати овде.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена