MoReSCE од 10. до 12. септембра на Златибору

Самит планинских центара Централне Европе MoReSCE 2018 одржаће се од 10. до 12. септембра у хотелу Мона на Златибору у организацији Јавног предузећа Скијалишта Србије и Центра за истраживања студије туризма уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Централно Европске Иницијативе (ЦЕИ). Овогодишња тема Самита МоРеСЦЕ је развој одрживог планинског туризма, а по други пут ће окупити све важне привредне субјекте који имају директну везу са изградњом и унапређењем туристичке понуде широм Европе.

Фото: Промо

Концепт догађаја је пословна платформа сарадње између представника управљача планинских центара и представника из приватног сектора у комбинацији са едукацијом кроз панеле и сесије.

MoReSCE 2018 самит има основну идеју да дефинише платформе за одрживи развој планинских центара, и то кроз одрживи развој и планирање, инвестиције, подстицаје и јавно-приватна партнерства, као и маркетинг и брендирање планинских центара.

На самиту ће главне теме бити промовисање планинских центара Централне Европе, планирање и дизајн планинских центара, стварање одрживих платформи за будућност и показивање успеха, пројекти ЕУ за развој планинских центара, као и инвестиционе могућности и изазови.

Окупиће се учесници из Србије из приватног, јавног сектора, планинских центара, локалних туристичких организација, невладиних организација, а такође и учеснике из Италије, Аустрије, Швајцарске, Француске, Словачке, Хрватске, Словеније, Македоније и Црне Горе.

Дрина Инфо

MoReSCEMoReSCE 2018SerbiaZlatiborЗлатиборСрбија
Comments (0)
Add Comment