„Рок у поноћ“ вечерас у борби за суперфинале

1 842

Бајинобаштански рок бенд „Рок у поноћ“ који је у прошлој години почео учешће у популарном такмичењу „Ја имам таленат“ вечерас наступа у финалу овог програма. Млади рокери из Бајине Баште су кроз више кругова такмичења успели да изборе пласман у финале гласовима жирија који чине Срђан Жика Тодоровић, Даница Максимовић, Ана Николић и  Стефан Ђурић Раста.  У финалу које почиње од 21.50 на ТВ Пинк поред жирија и публика ће својим СМС гласовима одлучивати ко ће проћи у суперфинале.

Ја имам таленат

Иако још увек један од најмлађих бендова на нашој сцени „Рок у поноћ“ је већ забележио значајан број наступа на великим музичким фестивалима од којих треба истаћи Гитаријаду и Мост Фест на Дринској регати. Познати по енергичнној свирци за све своје песме текстове, музику и аранжмане радили су сами а у емисији „Ја имам таленат“ наступали су и са интерперетацијама неких од најпознатијих рок нумера.

За вечерашње финале су се припремали дуже време а у емисији ће извести песму „Кап по кап“ од Дивљих Јагода. Позивамо вас да вечерас пратите „Ја имам таленат“ и да својим СМС порукама подржимо наше музичаре у борби за улазак у суперфинале.

Дрина Инфо

 

 

 

1 коментар
  1. Dragan каже

    Napomena : ,,Rok u ponoc“je jedini preostali ucesnik show-a,,Ja imam talenat“iz zapadne Srbije..
    Bez obzira na vecerasnji ishod, hvala svim Bajnobastanima za dosadasnju podrsku….

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена