Љајић отвара спуст на Дринској регати, директорка ТОС-а и амбасадорка Индије у Бајиној Башти

0 214

Како су Дрина Инфо порталу саопштили организатори 24. Дринске регате од среде до недеље у Бајиној Башти се очекује велики број личности из јавног живота Србије и региона. Предвиђено је да централни део манифестације, чувени карневалски спуст Дрином од Перућца до Рогачице, званично отвори и поздрави регаташе потпредседник и министар у Влади Србије Расим Љајић.

20150718_111223
Расим Љајић приликом учешћа на 22. Дринској регати Фото: Дрина Инфо

Поред потпредседника Владе и министра трговине, туризма и телекомуникација који ће у суботу у 11 часова званично отворити спуст на Дринској регати ће ове године бити и бројне званичне делегације међу којима су министри, државни функционери, председници пријатељских општина из Србије и из региона. Такође се очекује као и сваке године велики број јавних личности које неће бити у саставу званичних делегација а  који у Бајину Башту долазе како би се у потпуности препустили одмору и добром проводу.

На званично најбољој манифестацији у Србији ће бити и директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић а свој долазак најавила је и амбасадорка Индије у Србији, госпођа Нариндер Чохан.

24. Drinska regata satnica

Подсећамо да ове године Дринска регата траје од 19. до 23. јула а међу бројним дешавањима у градићу на Дрини ће се одржати и концерти Здравка Чолића, Неверних Беба, групе Кербер, Тропико Бенда…

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена