УЖИЧКИ ПОБЕДНИК: Три злата за Анђелу Ивановић

0 489

У недељу 06.новембра у Ужицу, у градској Хали спортова одржан је карате турнир „Ужички победник“. На турниру је узело учешће 380 такмичара из 31. клуба. Карате клуб Омладинац из Бајине Баште наступао је на турниру са десет такмичара. Најбољи резултат забележила је Анђела Ивановић која је освојила чак три злата.

14971060_10202414395357316_730157447_o

Ивановићка је освојила злато у својој категорији, затим и у катама у апсолутној а такође и као део победничког ката тима Омладинца који су поред ње чиниле још и Ковачевић Марија и Александра Петровић. Марија Ковачевић је такође освојила још две медаље поред ката тима и то сребро и у појединачној и у апсолутној категорији. Трећи члан ката тима, Александра Петровић, освојила је златну медаљу и у својој категорији.

Тростуке освајачице медаља: Ивановић и Ковачевић
Тростуке освајачице медаља: Ивановић и Ковачевић

Златне медаље у катама у својим категоријама освојили су Анастасија Јовановић и Никола Нешковић, Сара Ивановић је била сребрена а Павловић Јана је заслужила бронзу. Поред наведених на турниру је наступао и Лука Чворовић.

Омладинац је имао запажене представнике и у борбама па је тако Герман Петровић освојио сребро а Бранко Радичевић треће место.

Дрина Ино

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена