Спортски савез добија новог председника?

3 1

Председник Спортског савеза „Бајина Башта“  Мићо Стаменић сазвао је изборну Скупштину Савеза наше општине за четвртак 22. јануар. На седници  је предвиђено доношење одлуке о расписивању избора за председника Савеза као и избор комисије за спровођење избора.

BB sportovi

На седницу су позвани представници свих клубова чланова Савеза, а разматраће се и извештај о раду Спортског савеза у протекле чеитри године као и актуелна текућа питања.

Чланови Спортског савеза  су клубови који функционишу на територији општине Бајина Башта, а наш  Савез  тренутно има 26 чланова. Председник Савеза се тајним гласањем бира на мандат од четири године.

 1. Sve za casnu i postenu Bajinu Bastu каже

  Savez ima 24 clana, a glasanje je, po statutu, javno-dizanjem ruke.
  Puna podrska za sajt i pohvala za kreativnost, azurnost i objektivnost.

  1. admindrina каже

   Поштовани,

   Захваљујемо Вам на сугестијама и похвалама и трудићемо се да наставимо са оваквим радом. Што се тиче броја чланова Спортског савеза и начина гласња при избору за председника вест смо писали према позиву председника Спортског савеза клубовима за овај састанак.

  2. admindrina каже

   У члану 31. Статута Спортског савеза Бајина Башта стоји: „Чланови Скупштине одлучују јавно дизањем руку, осим ако Скупштина већиномпотребном за рад и одлучивање не одлучи да се гласање обави тајно“, тако да је претходна примедба на месту.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена