СПЕКТАКУЛАРАН ДОЧЕК НА ЗЛАТИБОРУ: Четири концерта за новогодишње празнике

1 431

Све госте Златибора за време новогодишњих празника очекује незабораван провод уз спектакуларне концерте на Краљевом тргу. Биће ово на најпосећенијој планини још једна Нова година за памћење, садржајнија него претходне, уз чак четири концерта и још доста садржаја. Празнична еуфорија на позорници крај „Златног бора” почиње у петак 29. децембра у вечерњим сатима, наставља 30. и 31. увече, као и 1. јануара, уз врхунске извођаче и бендове.

Zlatibor

– Најпре се 29. увече на Краљевом тргу одржава концерт „Рибље чорбе”, то је поклон Златибору од суботичке компаније „Пионир”(власника хотела „Торник”) поводом 100 година постојања. Затим 30. увече овде пред публику на отвореном излази још једна велика звезда, Тони Цетински. – каже Владимир Живановић, директор Туристичке организације „Златибор“.

– 31. децембра нас очекује заиста садржајан програм који почиње већ од 18 часова ногодишњом представом за најмлађе. Од 20 часова почиње музички програм наступом групе Џубокси, који ће загрејати публику и бити права увертира за концерт Јелене Томашевић, која ће нас песмом увести у нову годину. Најлуђу ноћ ће улепшати и наступ трубачког оркестра Марка Глигоријевића као и раскошан ватромет. Занимљиво ће на овој позорници бити и 1. јануара када наступа „Лексингтон бенд”. Организатори ових програма, општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, обећавају сјајан провод на најлепшој планини у Србији која ће, сигурни смо, током новогодишњих празника бити препуна гостију, с’обзиром на чињеницу да продаја новогодишњих аранжмана тече изузетно добро. – најавио је Живановић.

Дрина инфо портал

1 коментар
  1. […] што смо већ писали Златибор је и за предстојеће празнике припремио богат […]

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена