КОШАРКА: Пораз Студента у Трстенику

0 303

У 15. колу Прве МРЛ групе запад кошаркаши Студента забележили пораз на неугодном гостовању у Трстенику. Прва Петолетка је победила са 71:68 а по четвртинама 17:11, 21:12, 18:21 и 15:24.

Лишени првог плејмејкера Милошевића Бајинобаштани су имали великих проблема у организацији игре. Мучили су се доста у првом полувремену у нападу о чему говори и број од само 23 постигнута поена. Осим слабог шута за три (2/12) у овом делу игре додатни проблем је представљало и 6 промашених слободних бацања, што су домаћи кошаркаши знали да материјализују и да остваре 15 поена залихе на полувремену.

KK Студент лого

Почетком другог полувремена Подринци су покушали да ухвате прикључак, али велики број изгубљених лопти и доста лако примљених поена су додатно удаљили кошаркаше Студента од победе и довели на максималних минус 21.

Након тајма-аута у преосталих 15 минута меча Бајинобаштани су показали да у себи имају победнички карактер и да при великом резултатском заостатку не одустају од победе и вере у тријумф. Почели су  полако да топе резултатски заостатак и да у последњих 10 минута уђу са 12 поена минуса.

Кренуо је госте и шут споља у другом полувремену (5/9 за три) а борбеност у одбрани је довела да на само 22 секунде пре краја меча приђу на минус 1 и имају посед за победу. Нажалост по Бајинобаштане успели су кошаркаши из Трстеника да освоје лопту и из контре поентирају за плус 3.

У преосталих 10 секунди Подринци нису успели да упуте шут за три поена и домаћини из Трстеника су забележили велику победу и учврстили се на безбедној позицији ван зоне испадања.

Студент овог викенда дочекују екипу Параћина а утакмица се игра у недељу у Спортској хали Бајина Башта од 18 часова. Играчи, стручни штаб и управа КК Студента позивају навијаче да у што већем броју дођу на утакмицу и пруже подршку домаћим играчима да се врате на победнички колосек.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена