ДАН ОПШТИНЕ: Цвико Крунић почасни грађанин

1 408

Пригодном свечаношћу у сали Биоскопа „Влаја“ обележен је 25. јул, Дан општине Бајине Баште. Учеснике свечаности поздравили су председник општине Радомир Филиповић и председница Скупштине општине Весна Ђурић уз кратко освртање на активности локалне самоуправе. Том прилком додељена су признања заслужним колективима и појединцима. Повеља о звању почасног грађанина општине Бајина Башта додељена је Цвики Крунићу из Старе Пазове, председнику Фондације „Пазова за најугроженије“ Стара Пазова за допринос и несебичну подршку у изградњи 11 кућа на подручју бајинобаштанске општине после мајских поплава 2014. године. Примајући признање Крунић је обавестио присутне да ће овим поводом даровати и 300 хиљада динара за потребе бајинобаштанске деце ометене у развоју у склопу пројекта „Ја имам сан“ и обећао да ће настојати да помогне Бајиној Башти где год то буде било могуће.

Почасни грађанин Цвико Крунић са председником општине Филиповићем
Почасни грађанин Цвико Крунић са председником општине Филиповићем

Овај пут повељу општине Бајина Башта добили су: Предузеће за производњу и промет дрвних сортимана Горштак Д.О.О. Бајина Башта за допринос привредном развоју општине, инвестирање у нове производне погоне и отварање нових радних места, предузеће за обраду дрвета “ Робиниа девелопмент“ Д.О.О. Бајина Башта за допринос привредном развоју општине, инвестирање у нове производне погоне, допринос расту запослености и извозу, привредном друштву за производњу амбалаже од полистирена „Панапак„ Д.О.О. за допринос привредном развоју општине,повећању запослености и инвестирању у нове погоне и  Фондација „Пазова за најугроженије“ из Старе Пазове за допринос изградњи 11 кућа на подручју бајинобаштанске општине после мајских поплава 2014. године.

Ђак генерације Јован Ивановић са председницом скупштине Весном Ђурић
Ђак генерације Јован Ивановић са председницом скупштине Весном Ђурић

Захвалнице општине Бајина Башта добили су: Национални парк Тара, Туристичка агенција Тара инфо, ПД за производњу ракије ББ клековача, Туристичка агенција Таратурс, Предузетник Драган Стаменић, власнику хотела Турист, Милева и Милан Давидовић, власници пољопривредног домаћинства Соколина на Тари. Предузећу Васимил, предузећу Ин систем, Ивану Миловићу, Милошу Танасијевићу, Милоју Марјановићу из Овчиње,Видану Ђурђевићу из Овчиње, Слободану Којићу из Овчиње, Ненаду Петровићу из Солотуше, Марку Вукашиновићу из Драксина, Љубисаву Јагодићу из Зарожја, Форуму жена Бајина Башта – радионица ткаља Врело, Националној служби за запошљавање Републике Србије, Предшколској установи Невен, Филипу Скокићу, Ивану Марковићу, Удружењу деце са сметњама у развоју и њиховим родитељима – пројектном тиму на челу са Оливером Ђуровић, Николи Максимовићу, медицинским сестрама Дома здравља „Евелина Хаверфилд“.

Признања су уручена и ђацима генерације из основних и средњих школа са подручја бајинобаштанске општине Николи Јовановићу, Дејану Јовановићу, Тијани Марјановић, Милици Богдановић и Јовану Ивановићу.

Дрина Инфо

1 коментар
  1. Art moment каже

    Pošto ljudi iz Ustanove kulture kao organizatori ove manifestacije nisu se udistojili da najave izvođača himne na otvaranju sednice. Moraću ja. Naime,na poziv direktorke Ustanove Kultura, tri dana pre ove zgode, Sandra Jelisavčić je otpevala himnu Bože pravde. Ovo mi liči kao da smo pustili audio snimak. Dete nije ni postojalo na sceni. Sramota.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена