ZLATIBOR: Zemun – Sloga (B.B.) 2 : 0

0 528

Na igralištu kod Jezera juče su odmerili snage Zemun i Sloga iz Bajine Bašte u okviru priprema za novu sezonu. Nekoliko stotina okupljenih gledalaca na Zlatiboru imalo je priliku da uživa u borbenoj i na momente veoma atraktivnoj igri dva tima.

Sloga pred utakmicu sa Sevojnom

U sadržajnoj igri, novi prvoligaš savladao je dobru ekipu iz Bajine Bašte. Rašković je u 8. minutu fauliran u šesnaestercu Sloge ali sudija se nije oglasio. U 27. minutu Janjić je primio loptu na desnoj strani i sa 18 metara pogodio suprotan ugao.Sloga je zapretila u 37. minutu preko Savkova, a najbliža izjednačenju bila je u 50. minutu kada je Marko Božić pogodio stativu. Tražili su Bajinobaštani, u 57. minutu jedanaesterac ali se sudija ponovo nije oglasio.

Mogla je sloga do izjednačenja u 78 minutu preko Jakovljevića ali nije bio precizan. Konačan rezultat postavio je Đuričin u 81. minutu posle lepe asistencije Jeremića, zaobišao je golmana i ubacio u mrežu. Treba naglasiti da zbog povrede prvi gloman Sloge Golubović nije brani što se osetili u sigurnosti zadnje linije Bajinobaštana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena