Turistički info centar Bajina Bašta dobitnik sertifikata za odličan kvalitet

0 451

Turistički informativni centar Bajina Bašta proglašen je ove godine za dobitnika Tripadvajzer Sertifikata za odličan kvalitet (Certificate of Excellence) što znači da se bajinobaštanski info centar nalazi među 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata u celom svetu. Već devet godina ova nagrada odaje priznanje turističkim i ugostiteljskim objektima koji su dobijali sjajne komentare na sajtu Tripadvajzer (www.tripadvisor.com) tokom prethodne godine. Dobitnici Sertifikata za odličan kvalitet obuhvataju smeštajne objekte, restorane i atrakcije iz celog sveta koji konstantno pružaju sjajan kvalitet usluge svojim klijentima.

Excel-Escape-Room-Singapore

Tripadvajzer je najveći sajt za putovanja na svetu koji omogućava putnicima da isplaniraju i rezervišu savršeno putovanje. Sajt nudi savete i komentare miliona putnika i pruža veliki izbor destinacija za putovanja.  Prema stavovima stručne javnosti, Tripadvajzer je najuticajniji sajt gde se mogu naći objektivni stavovi gostiju o kvalitetu restorana, hotela i ostalim turističkim uslugama i proizvodima.

Sertifikat za odličan kvalitet uzima u obzir kvalitet, količinu i aktuelnost komentara koje su poslali putnici u periodu od 12 meseci. Da bi ispunio uslove za ulazak u konkurenciju, objekat konstantno mora da ima ukupnu ocenu najmanje četiri od mogućih pet, mora da ima  određen broj komentara, kao i da ima profil na Tripadvajzeru najmanje dvanaest meseci. Tripadvajzer koristi algoritam koji prvenstveno uzima u obzir kvalitet, broj i aktuelnost komentara korisnika, prisustvo objekta na sajtu ali i brojne druge parametre na osnovu koji se određuju objekti koji zaslužuju ovo prestižno priznanje.

TIC Bajina Basta TripAdvisor

– Turistički info centar Bajina Bašta je već par godina prisutan na Tripadvajzeru pre svega kako bi omogućili svim našim posetiocima da ocene naš rad ali i da nam šalju komentare i sugestije. Drago nam je da smo zaslužili Sertifikat za odličan kvalitet jer to govori da se uloženi trud i rad isplati. Veoma smo zadovoljni što turisti koji posete TIC Bajina Bašta odlaze sa lepim utiskom i zadovoljni informacijama koje dobiju i uslugom koja im je pružena. – ističe Siniša Spasojević iz Turističke organizacije „Tara-Drina“.

Možete i sami videti da je najveći broj ocena i komentara koji su ostavljeni na sajtu od strane turista iz inostranstva jer oni znatno više koriste Tripadvajzer prilikom planiranja putovanja i komentari prethodnih posetilaca za njih su važna smernica. Ocene na Tripadvajzeru za naš info centar su odlične i cilj nam je da opravdamo poverenje posetilaca i da tako bude i u narednom periodu. Sertifikat za odličan kvalitet ćemo iskoristiti da privučemo još veću pažnju putnika i da što više njih navedemo da nas posete. On odražava poverenje koje su nam turisti pružili i razlog je više da TIC Bajina Bašta sa pravom možemo smatrati jednim od najboljih srpskih turističkih info centara. – naglašava Spasojević.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena