Tribalionci iz Bajine Bašte na najvećoj trci sa preprekama u Sloveniji

0 533

Slovenija. Nacionalni park Triglav. Pokljuka. Oviratlon. Deset kilometara savršene prirode i 35 sjajnih prepreka od kojih vam adrenalin eksplodira još na samom startu. Sasvim dovoljan razlog da neko od  „tribalionaca“ iz Bajine Bašte prevali put do Slovenije i oproba se u ovoj avanturi! Ovoga puta je to bio Miloje Milosavljević, najmlađi tribalionac, sa dovoljno godina da samostalno učestvuje na trkama sa preprekama.

IMG_2535

„Trka je bila odlično organizovana! Učestvovalo je oko dve hiljade takmičara iz osam zemalja. Na stazi od 10 kilometara, kroz fantastične predele Nacionalnog parka Triglav, bilo je postavljeno 35 atraktivnih prepreka. Sami tereni Triglava i Pokljuke su izazov za sebe, a kada se tome dodaju i prepreke, onda je avantura zagarantovana! Stazu sam završio za 1h i 10 minuta I zadovoljan sam postignutim rezultatom” – ističe Miloje.

IMG_2533

“U narednom periodu slede ozbiljne pripreme za Tribalion  na Tari, koji je u septembru, a u planu je i jedan “trifecta vikend” Spartan trke, najverovatnije u Češkoj u oktobru, sa ostatkom Tribalion tima.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena