Stamatović ponovo izabran za predsednika opštine Čajetina

0 243

Na današnjoj konstitutivnoj sednica novog saziva parlamenta Opštine Čajetina izabrano je novo opštinsko rukovodstvo i potvrđeni mandati novim odbornicima. Za predsednika opštine Čajetina odbornici su izabrali dosadašnjeg predsednika Milana Stamatovića, njegov zamenik biće Miloje Rajović, donedavni predsednik Skupštine opštine a novi predsednik Skupštine opštine će biti Arsen Đurić, dosadašnji zamenik predsednika opštine. Za zamenika predsednika Skupštine opštine imenovan je Slavko Pantović.

Milan Stamatović naslovna

“ Hoću da se zahvalim građanima što su nam još jednom, po peti put za redom, ukazali poverenje i što su nam pružili priliku da vodimo opštinu Čajetinu i da brinemo o zajedničkim interesima građana i u naredne četiri godine. Mi smo dobrim odabirom kadrova u jednoj maloj sredini, od nepunih 15.000 stanovnika, izvukli maksimum od potencijala koji kod nas postoje i sigurno smo svoju opštinu stavili u red najrazvijenijih lokalnih samouprava“,  izjavio je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

Najviše ćemo raditi na tome da osavremenimo i stvorimo bolji ambijent za život naših građana, kao i za dolazak inostranih gostiju. Zato i na dalje idemo ka ostvarenju našeg cilja, milion posetilaca na godišnjem nivou i 10 miliona noćenja, dodao je Stamatović, istakavši da će opština Čajetina pružiti evropske i svetske standarde, odnosno dobru uslugu i kvalitetan život, svim svojim građanima, investitorima i turistima koji dolaze na Zlatibor.

Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Arsen Đurić je nakon održane konstitutivne sednice izjavio da je uveren da će tim koji vodi opštinu Čajetina svih ovih prethodnih godina nastaviti ka ostvarenju započetih i svih novih projekata na teritoriji opštine. Trudiću se da objedini rad svih političkih subjekata koji funkcionišu u okviru naše opštine i da tako, svi zajedno, damo neku novu dodatnu vrednost stanovnicima i gostima opštine Čajetina – zaključio je Đurić.

Izabrani su i članovi Opštinskog veća : Gordana Bojović, Miroslav Tucović, Branko Petronijević, Aleksandar Ilić i Milojka Bondžulić.

Izvor: Opština Čajetina

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena