SPORTSKI SAVEZ BAJINE BAŠTE: Rakić ponovo predsednik

0 1.095

Na današnjoj redovnoj izbornoj sednici Sportskog saveza Bajina Bašta izabrani su novi organi upravljanja. Novi stari predsednik je Petar Rakić, a pored njega izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora Saveza.

Rakić sa potpredsednikom i članovima UO

Sednici je prisustvovalo dvadeset predstavnika sportskih klubova koji su jednoglasno podržali predlog verifikacione komisije za predsednika Sportskog saveza čiji mandat će trajati četiri godine. Petar Rakić se zahvalio na podršci i predlažući članove Upravnog i Nadzornog odbora naglasio da će oni i dalje raditi kao dobar tim i nastojati da ostvare još bolje rezultate.

Takođe jednoglasno izabrani su Miloš Čolić, Dušan Trišić, Dejan Timotijević, Jovan Krnjić, Rade Josipović kao članovi i Milomir Nedeljković kao potpredsednik Upravnog odbora. Nadzorni odbor činiće Miloš Stamenić, Marko Živanović i Miloš Đunisijević.

Na današnjoj sednici je predstavljen i detaljan izveštaj o radu Sportskog saveza Bajina Bašta u prethodnom periodu. Prezentujući izveštaj Dejan Timotijević je naglasio, a većina prisutnih se složila da je načinjen vidan napredak u radu, kako sa profesionalnim sportistima tako i sa mlađim kategorijama, a pre svega sa školskom i predškolskom decom. Za više stvari, a posebno za organizaciju Mini sajma sporta bajinobaštanski sportski savez je dobio pohvale od Sportskog saveza Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena