Promocija Bašta festa na Sajmu turizma

0 17

U glavnom danu 40. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu održana je promocija petog Bašta festa koji će se održati od 5. do 8. jula u Bajinoj Bašti. U centralnom delu štanda Zapadne Srbije prisutnima su se obratili najvažniji članovi tima koji organizuje Bašta fest a zatim je druženje sa posetiocima nastavljeno na štandu Bajine Bašte.

Glumac Slaven Došlo na promociji Foto: Drina Info
Glumac Slaven Došlo govori na promociji Foto: Drina Info

Bašta fest je internacionalni festival kratkog igranog filma koji svoje mesto već nalazi i u međunarodnim okvirima a u Bajinu Baštu i region Podrinja već nekoliko godina unosi novu pozitivnu umetničku energiju.  Na promociji na Sajmu turizma se najviše pričalo o bogatom filmskom i muzičkom programu koji i ove godine očekuje posetioce festivala u gradiću na Drini  ali i o ideji decentralizacije kulture za šta je Bašta fest možda i najbolji primer u Srbiji.

Prisutne su sa Bašta festom upoznali direktor festivala Jovan Jelisavčić, umetnička direktorka Maja Šuša, selektor filmskog programa, reditelj Nikola Ljuca i glumac Slaven Došlo koji je i promo lice festivala.

Foto: Drina Info
Foto: Drina Info

Tokom promocije ekipi Bašta festa su se pridružili i glumci i prijatelji festivala Marija Bergam, Milica Gojković, Iva Kevra i Miloš Đurović da bi po završetku obraćanja javnosti druženje bilo nastavljeno na štandu Bajine Bašte.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena