Predstava „Predvorje“ predstavlja Bajinu Baštu na Festivalu amaterskih pozorišta zapadne Srbije

0 465

Na Festivalu amaterskih pozorišta zapadne Srbije, predstava „Predvorje“ će u subotu, 22. maja u Prijepolju biti predstavnik Bajine Bašte. Nakon pauze od osam godina napravljena je predstava sa dvanest odraslih glumaca, amatera. Do sada je četiri puta izvođena u Bajinoj Bašti i naišla je na jako dobar prijem kod publike.

Foto: Promo, Ustanova Kultura

Režiser Nikola Vasiljević predstavio je na komičan način ulazak Srbije u EU sa svim zahtevima i problemima koji su stavljeni pred državu. Problemi mentaliteta, shvatanja pravila i večito traženje rupe u zakonu je ono što je glavna prepreka i problem kako da pređemo taj poslednji stepenik ka ulasku u EU…

U četvrtak, 20. maja, predstava će od 20 časova biti po peti put igrana u biskopu u Bajinoj Bašti. To će biti prilika da publika pozdravi glumce i poželi im uspeh na takmičenju u Prijepolju.

Cena ulaznice je 400 dinara. Sa kartom od nekih prethodnih izvođenja, plaća se pola cene. Broj gledalaca je ograničen Prodaja ulaznica je u Turističkom info centru  Bajina Bašta od ponedeljka 17. maja.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena