PORODIČNA BICIKLIJADA: Zabava i rekreacija za sve uzraste

1 1.008

Oko 80 učesnika uživalo je danas na prvoj Porodičnoj biciklijadi koju je organizovala Turistička organizacija „Tara-Drina“. U prijatnoj vožnji od Bajine Bašte do Perućca i nazad najviše je bilo dece sa roditeljima i omladine.

Porodična biciklijada startovala je u 9.30 časova iz Parka ćirilice uz prethodno objašnjenje pravila ponašanja i bezbednosti u saobraćaju.

Tokom vožnje pravljene su kraće  pauze za okrepu i odmor učesnika biciklijade čiji osnovni cilj je promocija zdravog života, bezbednosti u saobraćaju, ekologije, druženja i porodičnog života.

Po dolasku u Perućac kod reke Godine pripremljeni su napici i voće za osveženje.  Svim učesnicima u Porodičnoj biciklijadi  uručene su medalje, a nagrađeni su najmlađi i najstariji biciklisti.

Najmlađi učesnik Porodične biciklijade

Najstariji učesnik bio je Gvozden Dimitrijević iz Bajine Bašte, a najmlađi šestogodišnji Jakša Supurović iz Užica.

Učesnici su izrazili zadovoljstvo organizacijom manifestacije, a veliki broj njih je pokazao želju da se ovakvi događaji organizuju i više puta u toku godine.

 

1 komentar
  1. […] Prva Porodična biciklijada je održana sa ciljem da promoviše zdrave životne navike, bezbednost u saobraćaju, uz porodično druženje, piše Drina Info. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena