Početak kampanje “Biram Srbiju” i obeležavanje 20 godina TO “Tara-Drina”

0 362

Danas od 11 časova u podnožju Avalskog tornja, Turistička organizacija Srbija organizuje početak i promociju letnje kampanje pod sloganom „Biram Srbiju“.

Foto: Promo, TOS

Medijima će se obratiti direktorka Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović i tim lider projekta #EUzaTEBE Kulturno nasleđe i turizam gospodin Aleksandar Bec. Događaju će prisustvovati i predstavnik Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, gospodin Nemanja Sarač.

Ovim povodom Turistička organizacija Srbije organizuje i izložbu fotografija “Biram Srbiju“. Osim najlepših pejzaža, iskustava, avantura i specijaliteta na fotografijama, posetioce će dočekati i svoju turističku ponudu prikazati i predstavnici lokalnih turističkih organizacija iz Srbije.

Budući da je nova sezona na pragu, ovo je prava prilika da se podsetimo mesta koja volimo, ali i da naučimo nešto o destinacijama i iskustvima koje još nismo upoznali, ili doživeli. – navode iz Turističke organizacije Srbije.

Tokom promocije u podnožju Avalskog tornja Turistička organizacija “Tara-Drina” Bajina Bašta počeće i zvanično obeležavanje jubileja – 20 godina od osnivanja.15. maja 2001. godine osnovana je lokalna turistička organizacija opštine Bajina Bašta, tada pod imenom Sportsko-turistički centar “Bajina Bašta”. Od ove subote pa tokom cele 2021. godine planirano je niz aktivnosti kojima će se obeležiti dve decenije postojanja ove ustanove.

Foto: TO Tara-Drina

Povodom ovog značajnog jubileja sve posetioce štanda TO “Tara-Drina” na prezentaciji kod Avalskog tornja očekuju brojni prigodni pokloni u vidu naših najlepših suvenira i proizvoda sa motivima Bajine Bašte. Za ovu priliku pripremili smo promotivne materijale destinacije Tara Drina Bajina Bašta sa novim sloganom „Bajina Bašta srce Podrinja“. Novinarima i posetiocima ćemo takođe predstaviti i program 3. Ćirilične baštine koja počinje u petak u našem gradu. – kaže Siniša Spasojević iz Turističke organizacije „Tara-Drina“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena