Одбојкашице „Таре“ боље од „Слободе“ из Чачка

1 247

Одбојкашице Таре   победиле су у недељу екипу Слободе С из Чачка резултатом 3:2 у сетовима у оквиру 15 кола Друге лиге Србије. Резултат по сетовима   био је 25:20, 25:22, 16:25, 18:25, 17:15 .

Заиграла је Тара у прва два сета сигурно са одличним пријемом и још бољим нападом преко капитена Кристине Марковић и Зорице Арсеновић које су све акције завршавале брзо и прецизно. Средњи блокери Марија Петровић и Ивана Петковић   зауставиле су све нападе гостујуће екипе на мрежи и искористиле сваку прилику да освоје нови поен. Дизач Јована Јевремовић показала је публици у хали зашто је најбоља на овој позицији у другој лиги, а либеро Јелена Милошевић све своје задатке је обавила без грешке и када су сви гледаоци очекивали да се у трећем сету све заврши дошло је до неочекиваног пада у игри домаће екипе, а Чачанке су кренуле силовито. Тренер Ристовић покушао је са изменама али Кристина Петковић а ни Анђела Карлица и Јована Миловановић нису ништа могле да промене.Четврти сет је био верна копија   трећег  а само је гостујућа екипа играла.

На слици: Одбојкашице Таре, Фото: М. Јевтић
На слици: Одбојкашице Таре, Фото: М. Јевтић

На почетку петог сета Слобода остварује   предност и   баш када су сви помислили да је пораз неминовност код резултата 12:14 и сет меч лопте за Чачанке тарске „Видре“ храбром и доминантном игром долазе до победе  17:15 за коначан тријумф.

„Са овом победом ми делимо 5 и 6 место на табели. Била је ово изузетно тешка утакмица, јер сваку морамо да победимо. Следеће суботе играмо против Новог Пазара у гостима , све играчице су спремне да дају свој максимум и да остваримо трећу победу у низу.“-изјавио је тренер Милорад Ристовић

Састав Таре: Кристина Марковић, Јована Јевремовић, Андријана Марић, Зорица Арсеновић, Марија Петровић, Ивана Петковић, Јелена Милошевић, Јована Миловановић, Анђела Карлица, Кристина Петковић, Јелена Јашић, Јелена Лазић, тренер Милорад Ристовић.

Дрина инфо портал

1 коментар
  1. verni navijac каже

    ocigledno da osoba koja je pisala ovaj clanak nije prisustvovala utakimici licno,pa je stoga i sam clanak delimicno neadekvatan.Do znacajnog preokreta za nasu ekipu u 5 setu doslo je je upravo izmenama igracica za koje je navedeno da u 3 i 4 setu svojim ulaskom nisu mogle nista da opromene,a sto se tice igracice broj 7 na zalost nasoj ekipi donela je vise stete nego dobiti.Vise paznje sledeci put!!!

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена