ODBOJKA: Superligaški trener naredne 4 godine u Bajinoj Bašti

0 280
Dragoljub Dado Janić Foto: OK Drina
Dragoljub Dado Janić Foto: OK Drina

Odbojkaški klub Tara iz Bajine Bašte angažovao je poznatog odbojkaškog trenera Dragoljuba Janića – Dadu za trenera takmičarskih ekipa u naredne 4 godine.

Trener Janić je jedan od najboljih i najpoznatijih trenera u Srbiji. On je do sada bio trener superligaških klubova Jedinstva, Dinama iz Pančeva i OK Beograd koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

„Mi smo učinili maksimalni napor da našim igračicama obezbedimo vrhunskog trenera. Naše igračice iz generacije 2002. i 2003. godište imaju neverovatan talenat, uslove za rad i želju,a li u predhodnom periodu nismo imali takvog stručnjaka kao što je Dado. Biće angažovan u klubu u naredne 4 godine i treniraće sve takmičarske ekipe. Nadam se da će roditelji naše dece, a i same igračice shvatiti koja trenerska veličina je došla u Bajinu Baštu. Pored njega u školi odbojke radiće i dalje Dragana Lukić Jovanović i to će biti jedina dva trenera u celom klubu. Oni poseduju trenerske licence i izuzetni su pedagozi. Pripreme počinju krajem jula, a prva zvanična utakmica u Kupu je 5. avgusta. Ove godine sva takmičenja u Drugoj ligi počinju dosta ranije, a mi ćemo do tada biti spremni. U četvrtak 12. jula biće održana konferencija za štampu i promocija novog trenera u Bajinoj Bašti.“ izjavio je za Drina Info predsednik OK Tara Mihailo Jevtić.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena