NP TARA: Izmene u saobraćaju zbog održavanja Tribaliona

0 1.140

Imajući u vidu da se za vikend održava jedna od najatraktivnijih i najmasovnijih planinarskih trka u regionu Nacionalni park Tara je izdao obaveštenje za posetioce i stanovnike NP Tara. Saopštenje prenosimo u celosti.

Satnica Tribalion trke Foto: Promo
Satnica Tribalion trke Foto: Promo

„Obaveštavamo posetioce i stanovnike NP Tara da će u subotu 14. septembra biti održan 3. Tribalion – jedna od najatraktivnijih planinarskih trka u regionu.

Molimo vas da imate u vidu da će se na pojedinim lokacijama na širem području Mitrovca takmičari delimično kretati postojećim putevima i da na tim mestima prilagodite brzinu Vaših automobila i da poštujete instrukcije redara. U pitanju su sledeće lokacije:

Mitrovac kod restorana Kačara i ulaska u rezervat Crveni potok (put za Banjsku stenu)
Metaljka (put Mitrovac-Zaovine) skretanja ka Čemerištima
Donji Jelisavčići
Put Mitrovac – Nabojne – Čemerišta će biti zatvoren u potpunosti.

Parking (okretnica) kod vidikovca Banjska stena će delimično biti zatvoren za posetioce, pa vas molimo za razumevanje i strpljenje. Deo staze će ići preko vidikovca Banjska stena do parkinga tako da Vas molimo da budete obazrivi i da ne ometate takmičare.

Sve posetioce koji žele da pešače stazom #9a Mitrovac – Velika livada – Banjska stena molimo da ne počinju svoju turu pre 12.00 časova

Start trke je na Mitrovcu u 11.00 i 11.30 na platou ispred dečjeg odmarališta. Na ovom mestu će biti i cilj trke. Najzanimljiviji deo za publiku će biti plato između restorana Kačara i cilja gde će biti 9 atraktivnih prepreka. Prvi takmičari na cilju se očekuju oko 12.30 časova

Hvala na razumevanju.“

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena